неделя, 2 август 2015 г.

ВАРИАНТИ ЗА ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ  Ако искате мобилен отоплителен уред, можете да се спрете на инфрачервените печки. Те могат да се поставят на пода, на стената, на тавана и са удобни както за стая, така и за баня или тераса. 

Много от тях имат и дистанционно за управление.

Ако правите основен ремонт и поставяте ламинат или теракот, много подходящо е Инфрачервеното отоплително фолио.Много стилно отопление се получава чрез инфрачервените панели - радиатори . Те могат да бъдат и дори във вид на огледало или картини на стената.

Инфрачервените панели-радиатори могат да бъдят и стъклени:


Предлагат се и инфрачервени панели за окачен таван:

ПОЛЗИТЕ:
Дълъг живот, лесно поставяне и ползване
  Продуктите с дълговълнови инфрачервени лъчи са решението, което всяко домакинство търси:
 Ефективно, икономично и качествено отопление.
  Лесни за експлоатация, те не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при отворен прозорец благодарение на затоплянето на стени, тавани и под.
  Инфрачервеното отопление е подходящо за магазини, ресторанти, офиси и частни жилища. Отоплителният уред може да се  управлява от термостат, осигурявайки прецизен температурен контрол и високо ниво на енергийна ефективност.

Освен за основен източник на отопление, инфрачервените уреди могат да бъдат използвани и през преходните сезони. Подходящи са също така за сушене на влажни стени и мазета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар