четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Как да изберем допълнителна батерия?

Съвременните мобилни устройства дават все повече свобода и възможности. Те са многофункционални, но имат един недостатък. Батерията им се изтощава много бързо и често техните притежатели страдат от това.

Ето няколко съвета, как да изберете най-подходящата за Вас.
На пазара има много богат избор, следователно е трудно да се избере точната за Вас батерия. Но ако знаете какви са характеристиките на добрата батерия ще се улесните 
Какво трябва да съобразите?

Капацитет:
Преди да изберете батерия проверете способностите и за зареждане. Което означава, колко пъти може да презареди устройството ви напълно. При едно пълно зареждане на батерията.
Най-добрите батерии могат да презаредят един iPhone до 4 пъти.

Преносимост:
Допълнителната батерия не трябва да бъде трудно преносима. Тук трябва да гледате теглото и размера. Има някои батерии, които изпълняват едновременно функцията на батерия и предпазен калъф за iPhone.
Това е може би най-добрия и удобен вариянт. Но ако не използвате iPhone  е добре да търсите малка, лека и стилна батерия, която да отговаря на вашия стил.

Универсалност:
Вашият смартфон ивършва много функции в едно, но със сигурност имате и други мобилни устройства.
За това, когато избирате батерия, най-добре е да търсите универсална. Която да работи с всички видове мобилни устройства.
Това може да стява чрез вградени адаптори, или отделен комплект с адаптори.
Така ще можете да използвате допълнителната енергия на 100%.

Достъпност:
Внимавайки за по-горните качества трябва реално да предцените, дали зададената цена на избраната от вас батерия, си заслужава.
Има най-различни варияции на батерии, както в техните характеристики, така и  в цените им.
И не винаги най-скъпото означава най-качественото и удоното.


Надявам се успях да ви ориентирам в това какво да съобразявате при избора на външна батерия.
Допълнителната енергия е екстра, която винаги ще ви е от полза. И ако сте решили да си набавите такава определено няма да сгрешите.

Слънчеви поздрави: Мария

1 коментар: