вторник, 3 септември 2024 г.

Инфрачервените печки - отличен избор за зимните месеци!

 Инфрачервените печки са иновационно решение за отопление, което комбинира ефективност и комфорт. Те работят по принципа на инфрачервеното лъчение, което затопля обектите и хората 

       Инфрачервените печки са отлично решение за отопление, което комбинира ефективност и комфорт. Те излъчват инфрачервено лъчение, подобно на слънцето,  което затопля обектите и хората в помещението, а не въздуха.  Това води до бързо и равномерно разпределение на топлината и до свеж въздух в помещението.

    Едно от основните предимства на инфрачервените печки е тяхната енергийна ефективност. Те могат да осигурят значително спестяване на енергия в сравнение с традиционните отоплителни системи. Печките отопляват зоните, които действително се използват, а не целия обем на помещението, което е още един плюс в полза на икономичността. Те включват и термостат за поддържане на определена температура.

    В магазина solarmarket.bg можете да намерите разнообразие от инфрачервени печки, които имат различни размери и мощности, за да отговорят на нуждите на всяко домакинство. Те са подходящи както за домашна употреба, така и за промишлени сектори  и за открити площи като тераси, беседки и др. С модерния си дизайн и лесно управление, инфрачервените печки не само, че са функционални, но и естетически приятни.

    Друго важно предимство е, че инфрачервените печки не изсушават въздуха, което ги прави особено удобни за хора с алергии или респираторни проблеми. Те също така не разпространяват прах и алергени, което допринася за по-здравословна среда.

    Ако планирате да инвестирате в отопление за зимните месеци, инфрачервените печки от solarmarket.bg са отличен избор, който съчетава здравословно отопление, ефективност и комфорт.

сряда, 28 август 2024 г.

Спечелете безплатна оферта за подово отопление с нано фолио - най- икономичното и здравословно отопление за вашия дом!

Заради наближаващите зимни месеци Solarmarket иска да ви помогне да изберете най-правилното отопление за вашето домакинство.

Разберете повече за алтернативното подово отопление тук! 

ВЗЕМETE БЕЗПЛАТНА ОФЕРТА
Скъпи приятели, 🌟

не пропускайте възможността да получите безплатна оферта за инфрачервено подово отопление! Просто попълнете кратката бланка на следния линк:

👉Попълнете формуляра тук!

Очакваме ви! 😊

вторник, 6 август 2024 г.

Подово отопление с нано фолио – най-доброто решение за вашия дом

 


Добре дошли в света на най-здравословното, комфортно и икономично отопление -подовото отопление с нано фолио, предлагано от  Solarмarket.bg!

Какво е подово отопление с нано фолио?

Подовото отопление с нано фолио представлява новаторска система за отопление, в която се използва тънко карбоново нано-фолио, което се разполага под подовото покритие, напр. ламинат. Това фолио при включване към тока генерира топлина чрез излъчване на инфрачервени лъчи, като лъчите излъчени от Слънцето.  Те плавно и равномерно затоплят стените, предметите и хората в пространството, подобрявайки комфорта във вашия дом.


Предимства на подовото отопление с нано фолио:

  1. Висока ефективност: Нано фолиата предават топлина бързо и равномерно, намалявайки времето за загряване и енергийния разход.
  2. Здравословно отопление: Нано фолиото не изсушава въздуха и не създава прах, което го прави идеално за хора с алергии и чувствителност.
  3. Комфортна среда: Инфрачервената топлина създава благоприятен микроклимат, като предотвратява образуването на студени зони и осигурява приятно усещане – винаги топли крака и свеж въздух.
  4. Тънък и лек дизайн: Нано фолиото е изключително тънко и може да бъде инсталирано под почти всички видове подови покрития, без да заема много пространство.
  5. Икономия на енергия: Системата работи при по-ниски температури, което води до намаляване на сметките за отопление.
  6. Лесна инсталация: Процесът на инсталиране е прост и бърз, което позволява по-малко смущение в дома ви по време на монтажа.

Подходящо за различни приложения

Подовото отопление с нано фолио е подходящо за различни помещения – от къщи и апартаменти до офиси и търговски пространства. То може да се интегрира без проблем в нови строежи или при ремонт на стари помещения.


Защо да изберете нано фолио CALEO   от Solarmarket.bg?

В Solarmarket.bg предлагаме най-доброто нано фолио за подово отопление, което е плод на  труда на международен екип от специалисти – CALEO. Освен висококачествения продукт, нашият екип от специалисти ви осигурява и пълен пакет от услуги – консултация, проектиране, монтаж и поддръжка.

Погрижете се за здравето си и комфорта на вашето жилище и изберете подово отопление с нано фолио Caleo от Solarmarket.bg.

За повече информация и поръчка, посетете SolarMarket.bg или се свържете с нас директно на 0889128078!

събота, 27 юли 2024 г.

Как да изберем правилната външна батерия

 Ръководство от Solarmarket.bg



Независимо дали сте на път, на къмпинг или просто искате да сте сигурни, че телефонът ви няма да ви остави на произвола на съдбата, една качествена външна батерия е задължителна. Но как да изберем правилната от многото модели на пазара? Екипът на Solarmarket.bg е тук, за да ви помогне.

Защо имате нужда от външна батерия?

Основните причини са:

  • Удължаване живота на батерията на мобилните устройства: Това е особено важно при интензивна употреба на телефона, например при снимане на видео, играене на игри или използване на GPS.
  • Захранване на други устройства: Освен телефони, външните батерии могат да захранват и други устройства като таблети, смарт часовници, челници, фотоапарати и камери, слушалки и др.
  • Аварийно захранване: В случай на прекъсване на електрозахранването, външната батерия може да се окаже спасителен кръг.

Как да изберем правилната външна батерия?

При избора на външна батерия трябва да обърнете внимание на следните фактори:

  • Капацитет: Измерва се в милиамперчаса (mAh). Колкото по-голям е капацитетът, толкова повече пъти можете да заредите устройството си.
  • Входен и изходен ток: Тези параметри определят скоростта на зареждане на самата батерия и на свързаните устройства.
  • Брой на USB портовете: Позволява едновременно зареждане на няколко устройства.
  • Размери и тегло: Важни фактори, ако планирате да носите батерията със себе си постоянно.
  • Допълнителни функции: Някои модели предлагат допълнителни функции като LED фенерче, дисплей за нивото на зареждане и др.

Съвети от Solarmarket.bg

  • Оценете вашите нужди: Преди да купите външна батерия, помислете колко често ще я използвате и какви устройства ще зареждате.
  • Обърнете внимание на марката: Избирайте продукти от утвърдени производители, които гарантират качество и дълъг живот.
  • Изберете проверен магазин за външни батерии: там ще намерите качествени продукти
  • Проверете гаранцията: Гаранционният срок е важен показател за качеството на продукта.
  • Сравнете цените: Не се подвеждайте от най-ниската цена. Качествената външна батерия си заслужава инвестицията.

Популярни модели външни батерии

На пазара има огромно разнообразие от външни батерии. Някои от най-популярните марки са 4smart, Xiaomi, Anker, Powerbank, Samsung и др. Моделите варират от компактни и леки до големи и мощни.

Защо да изберете Solarmarket.bg?

В нашия онлайн магазин ще откриете богат избор от външни батерии на водещи производители. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящия модел за вашите нужди. Ние предлагаме продукти с  гаранция за качество:

https://www.solarmarket.bg/vanshni-baterii-prenosimi-leki-i-moshtni

Заключение

Изборът на правилната външна батерия може да бъде труден, но следвайки тези съвети и разчитайки на експертизата на SolarMarket.bg, можете да направите информиран избор. Независимо къде сте и какво правите, с една качествена външна батерия винаги ще сте свързани.

За повече информация посетете нашия уебсайт: 

https://www.solarmarket.bg/vanshni-baterii-prenosimi-leki-i-moshtni

Ключови думи: външна батерия, как да изберем, solarmarket.bg, преносимо зарядно устройство, мобилни устройства, капацитет, USB портове, гаранция, цена